Poštovani Roditelji, trenutno dok traje izolacija, svi smo u istoj čorbi.  Strana koju gledate je pokušaj da olakšamo našoj deci boravak u zatvorenom. U nedeljama koje dolaze postavljaćemo razne zabavne i interaktivne lekcije koju su prilagođene deci starijoj od osam godina, ali svakako mogu biti korisne i zanimljive i sedmogodišnjacima.

Ovo nije zamena za naš kurs i jedva čekamo da se ponovo vidimo, radimo u grupi, programiramo i povezujemo se sa fizičkim svetom oko nas i stvaramo koristeći tehnologiju.  Lekcije su osmišljene tako da mogu da se prate samostalno, ali smo napravili digitalnu Skreč učionicu, u okviru koje razmenjuje programe, komentarišemo i pomažemo jedni drugima. Naši predavači će uvek biti tu da odgovore na pitanja i upućuje na nove ideje.

Šta treba vi da uradite? Ne puno, treba da nam potvrdite vašu zainteresovanost time što ćete nam poslati mail. U našem odgovoru dobićete sve informacije koje su potrebne kako bi vaše dete samostalno moglo da prati lekcije. Takodje, potrebno je da obezbedite kompjuter sa Internet pristupom.

Kada dobijete mail od nas, zapišite šifru kursa i detalje naloga. Detalje naloga dajte vašem detetu, a za pristup, kliknite na sledeći link i unesite šifru kursa. U slučaju bilo kakvih problema, slobodno nas kontaktirajte.

Ostanite pozitivni, ostanite zdravi, ostanite kod kuće, veliki pozdrav, Digi Klinci.