Imate pitanje?

Ako imate bilo kakva pitanja ili samo hoćete da pitate kako smo, kontaktirajte nas na digiklinci@gmail.com ili slobodno popunite formular ispod i neko iz našeg tima će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

  Beograd

  Novi Sad

  Roditelji o Nama

  Retko se danas nalaze kursevi i škole koje tako savesno obrazuju decu kao što to čine Digi Klinci. Ja sam kao mama najiskrenije ODUŠEVLJENA načinom rada. Smatram da programiranje u današnje vreme nije više zanat, ni veština, već način razmišljanja, povezivanja, rešavanja problema, analize uzroka i posledice. Današnja deca ne razmišljaju linearno – što program i gradivo redovnog školovanja, nažalost, često ne uzimaju u obzir. Zbog toga mislim da je nužno deci otvoriti dodatne prozore i vrata, čak i ona koja mi kao roditelji možda ne prepoznajemo. Ja o programiranju ne znam mnogo, ali zaista mislim da svako dete treba da nauči osnove kodiranja. Kodiranje podstiče logičko razmišljanje i daje uvid u to kako svet danas funkcioniše. Radeći sa Bojanom, uz svoju online Digi Klinci ekipu, David je stekao nove veštine, ali i ozbiljno znanje. Uz sve to se i dobro zabavio – ali i stvorio dovoljno socijalne valute da se hvali u offline društvu 🙂 Svakom času se raduje i nakon svakog časa dodatno analizira i svoje i tuđe radove. Sa velikim oduševljenjem nastavljamo dalje i radujemo se svakom narednom online času. Bravo za Digi Klince i veliko HVALA!
  NEVENA RUDAN, Davidova Mama
  Дечаци су веома расположени да похађају ваше курсеве! Заиста уживају! Сваки пут изађу са осмехом од ува до ува! Данима препричавају шта су радили! Показују ми код куће пројекте, анализирају, дорађују. Не могу да дочекају кад ће поново уторак да иду на часове! Волели би и да долазе више пута недељно.
  Свиђају им се и другари, са њима такође лепо сарађују, друже се и стварају кроз игру, такмиче се, помажу једни другима. Кроз дружење и сарадњу са малом групом вршњака уче се емпатији и стичу социјалну интелигенцију.
  Учитељица Ана (тако је они зову) је дивна, забавна, пуна знања и идеја, посвећена деци. Примерима из живота, који су њима блиски им преставља разне велике ствари.
  Ја имам искуства у раду са старијом децом у класичном систему образовања. Диги клинци су нешто сасвим другачије, много забавније, деци ближе, веома су мотивисани на вашим часовима. Такође сам приметила да су средњошколци који су прошла кроз школице сличне вашој много спремнији за усвајање знања, брже напредују и лакше постижу успехе.
  Моји дечаци уопште нису свесни колико озбиљна знања добијају, вештине применљиве у свакој области живота. Не морају се никад бавити програмирањем, али ће научити како да приступе проблему, како да га правилно, брзо, лако и у потпуности реше. Развијају интелигенцију, креативност, маштовитост и осећај за лепо.
  Ми родитељи смо задовољни што деца која би свакако седела пред екранима, проводе то време на један овако користан, квалитетан и леп начин. Деца су срећна и задовољна што могу да раде нешто тако забавно, што виде резултате свог рада, што ликови њих слушају, што чују музику коју су они испрограмирали да се чује, што њихов робот победи у трци, што дају кош дроном…
  РАДАНА КИЗИЋ, Вељкова и Расткова мама