Koji je naš metod izvođenja časa?

Detalje metode izvođenja časa možete pročitati na stranici metodologija. Ukratko, svaki čas je podeljen na faze koje uvažavaju par važnih principa. Svako dete je različito, uči i usvaja znanje na sebi sopstven način i ima drugačija intersovanja. Prva faza služi da ih zainteresuje, putem igrice, performansa, prezentacije ili priče, trudimo se da osvojimo njihovu pažnju.

Koja je cena kursa?

Cene svih kurseva možete pogledati na strani cenovnik. Osnovni princip koji vodi našu cenovnu politiku nije iz perspektive posla, već perspektive nas kao roditelja. Kursevi moraju da koštaju isto kao i bilo koja druga dečija aktivnost npr. folklor ili škola crtanja. To predstvlja poslovni izazov, imajući u vidu da su svi predavači visoko obrazovani, roditelji

Koliko traje kurs?

Sve uzrasne kategorije prolaze kroz kurseve koji traju tri meseca. Posle svaka tri meseca, proglašavamo digi tromesečje, pravimo osvrt na sve što smo radili, delimo diplome i onda nastavljamo dalje, dodajuću nove tematske oblasti, nove tehnologije i izazovnije projekte.