Roditelji često brinu o tome koliko vremena deca provode pred ekranima. Mi delimo tu brigu, ali verujemo da je od provedenog vremena još bitnije šta zapravo rade. Mnogi uređaji i aplikacije su samo sofisticirana distrakcija. Iako je velika doza znanja i kreativnosti uložena u njihovo stvaranje, samo korišćenje ne zahteva nikakvu kreativnost. 

Po prirodi stvari, deca uvek biraju ono što je zabavnije. Bilo da je u pitanju lastiš ili fudbal, uvek biraju da aktivno učestvuju. Kada je tehnologija u pitanju, stvari stoje nekako izvrnuto. Iako je zabava na strani onih koji stvaraju, veći broj dece samo spretno upotrebljava tehnologiju, ali u mnogo manjoj meri aktivno stvara. 

Mi se trudimo da taj odnos promenimo. Dokazujemo i pokazujemo da je stvaranje uz tehnologiju lako. Učimo ih da je tehnologija, ako se koristi na pravi način, neprocenjiv stvaralački alat i da je stvaranje najbolji način da se razume svet koji nas okružuje. 

Naša misija je da stvorimo ambijent i pružimo mogućnost da aktivno istražuju, eksperimentišu i ostvaruju sopstvene ideje. To je posebno važno jer su neke ideje toliko neverovatne, da niko ne veruje u njih, sve dok ne postanu stvarnost.