Postoji veliki broj sjajnih programa i školica programiranja i elektronike, mentalnih aritmetika, NTC program, koje, kroz igru, decu uče raznim veštinama, osnovama programiranja, tehnikama učenja i koncetracije, maksimizuju biološke i intelektualne potencijale.

Primenjeno Znanje

U Digi Klincima, naglasak nije samo na učenju, već posebno na primeni različitih usvojenih znanja u okviru zanimljivih projekata. Learning by doing. Inteligencija u koju mi najviše verujemo i koju podstičemo je ona koja povezuje različita znanja u cilju ostvarivanja ideja ili rešavanja problema. Vodimo računa da svako znanje koje usvoje, ujedno i primene u duhu sopstvenih interesovanja.

Jedan Kurs Prepun Raznolikosti

Fokusiramo se na diverzitet u učenju i tematski raznovrsne projekte, koji razigravaju različite talente: animacije, muzika, interaktivne priče i igrice. Povezujemo se sa fizičkim svetom uz pomoć dronova, robota, micro:bit-a. Učimo programiranje i tehnike rešavanja problema. Ohrabrujemo eksperimentisanje, iteracije, deljenje.

Tehnologija kao Materijal

Sve pomenuto je deo naše kreativne kutije, koju deci nudimo kao materijal za građenje u okviru jednog istog kursa. Želimo da deca rade zajedno i vide, iskuse, i nauče što više različitih stvari. Poštujemo princip tehnologija naša a mašta vaša, i pripremamo ih da tehnologiju koriste kao aktivni stvaraoci.